Wat in de pen zit

 

Soms is het een tijdje stil op mijn website. Weinig nieuws of voortgang. Maar dat betekend niet dat er niets gebeurt. Ik schrijf sinds de publicatie van De Dundenker aan mijn volgende roman. Sinds januari van dit jaar heb ik het schrijfritme goed hervat en inmiddels is de broodtekst af. Het is nog net wat te vroeg voor een korte inhoud of fragment. Wordt vervolgd…

Een nieuw theaterproject staat op dit moment nog even niet gepland. Dat laat tijd voor andere leuke dingen, zoals het geven van een schrijfcursus. Samen met Mel, die al mijn teksten met nauwgezette blik redigeert, begeleiden we in tien bijeenkomsten een kleine groep deelnemers bij het schrijven aan ‘hun project’ dat het verdient om gelezen te worden. Lijkt het je leuk om mee te doen, lees er alles over; https://franknorbertrieter.nl/workshop/schrijven-om-gelezen-te-worden/

 

1 thought on “Wat in de pen zit”

 1. Beste Frank,

  Ik vind het leuk en bemoedigend om te lezen dat je druk bent met schrijven en daarmee wens ik je louter goeds en succes toe. Van wat je onderneemt en schrijft geniet ik telkens weer.

  Misschien is het je zelf ook reeds opgevallen, dus wellicht ten overvloede, maar ben je je ervan bewust dat de zin Maar dat betekend niet dat er niets gebeurd eigenlijk gespeld zou moeten zijn als Maar dat betekent niet dat er niets gebeurt? Misschien vind je het een goed idee dat nog even te corrigeren…?

  Wij hebben hier afgelopen zaterdag zowel Ganymedes-12 als Ganymedes-19 ten doop gehouden. Dat was een gezellige gebeurtenis, waarbij we onderling veel plezier hadden. Vooral toen na een bizar verlopen uitreiking van de Bemoste Beeld-prijs (aan Max Moragie) ook de politie zich ineens aandiende en, ons negerend, op zoek ging naar iets onoirbaars. Wat dat was zullen we wellicht nooit achterhalen…

  Inmiddels is de tijd aangebroken om in te sturen voor Ganymedes-20. Ook jij bent daartoe van harte uitgenodigd. En bij de Terdoopbestelling kunnen we altijd wel wat reuring gebruiken (we kunnen niet elke keer op zo’n spontane actie van de gendarmerie rekenen): misschien is het voor jou een gelegenheid om nog eens iets uit te proberen op een argeloos publiek(?)

  Het ga je goed!

  Met vriendelijke groet,

  Remco Meisner
  (remco.meisnder@hotmail.com – tel. +31(0)252624425)

Geef een reactie