Werken online lezen & kopen

Nieuwe boeken

Dit najaar verschijnen drie werken;

  • Het uur van Leviathan (kortverhaal)
  • Keurig was de scheurlijn (verzamelde gedichten)
  • Zwijgen is zilver (jeugdroman / young adult)

Van 1 november tot 31 december zijn deze boeken (met introductiekorting) via dit bestelformulier te verkrijgen. Daarnaast staat de verkoop open via bol.com

Onwaarschijnlijke helden

Op 1 juni verscheen de paperback uitgave van Onwaarschijnlijke helden. Lees alles over de bundel op de projectpagina. Het e-book ‘Onwaarschijnlijke helden‘ is al enige tijd verkrijgbaar bij alle e-book retailers zoals bol.com en via Smashwords.

E-boeken

Alle e-boek uitgaven zijn te koop via Smashwords en de meeste ook via Bol.com en andere grote e-boek retailers. De novelle De tweede man is via Smashwords gratis te downloaden. Van de meeste boeken heb ik nog wel een paar exemplaren liggen, dus je kunt me ook altijd een mailtje sturen.

Fysieke boeken

Je mag me altijd een mailtje sturen als je belangstelling hebt voor een van mijn boeken. Dan kan ik ze signeren en soms kan ik wat korting geven.

Algemeen beschikbaar werk is doorgaans te koop via bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/b/frank-norbert-rieter/6482280/

https://www.bol.com/nl/nl/p/heimwee-naar-het-onbekende/9300000147949906/

Het ligt niet op voorraad bij het Centraal Boekhuis, dus is niet automatisch verkrijgbaar via ‘iedere boekhandel in Nederland’. Maar de betere boekhandel kan altijd bij me bestellen met en krijg boekhandels korting (O-lijst).

Direct online lezen

Op een paar plekken op internet is werk van mij te lezen.

Op de site van Edge Zero vind je het korte verhaal De nagedachte

Een pdf met het essay Over de voorde naar de bron is hier te downloaden.

De gedichten die ik schreef voor het project Kunst over de grens staan op de projectpagina

In de St Geertruidestraat te Nijmegen (raam bovenhuis no 27) vind je het straatgedicht Tussen buren. Een straatgedicht hoort eigenlijk gelezen te worden op een wandeling langs de plek waar het hangt. Wandel virtueel door de St Geertruidestraat op Google Streetview. Bekijk een close up op straatpoezie.nl of wikipedia.

Een groot deel van mijn theaterteksten zijn te lezen op de site VVLTheaterteksten.nl van de auteursbond.