Accentverschuiving

Er vindt een kleine verschuiving plaats in het deel van mijn werkproces waarop dit blog inkijk geeft. Ik realiseer me dat het aantal mensen dat een close reading van de attachments doet, relatief klein is. Veel groter is de groep belangstellenden die het leuk vindt om even het ‘literaire dilemma van de dag’ tot zich te nemen. Dat doet niets af aan mijn oorspronkelijke plan: het zichtbaar maken van mijn schrijfproces en mensen de gelegenheid geven om feedback op mijn schrijven te geven. Het accent verschuift : kortere blogs over wat me bezig houdt en daarbij ook notities over mijn andere schrijfactiviteiten. De langere romanteksten, die meer geschikt zijn om te printen en op je gemak te lezen, publiceer ik pas als ze een afgeronde eenheid vormen. Wie een beeld wil krijgen van de verschillende projecten waar ik mee bezig ben, vindt de komende dagen nieuwe kopjes in het hoofdmenu van mijn blog.

1 thought on “Accentverschuiving”

  1. Hay Frank,
    grappig hoe een blog je denk- en werkproces visueel maakt! ‘Hokjes’-denken is zo gek nog niet 😉

    Blessings, Ebby

Geef een reactie