Dag wereld

Dit is het eerste proefbericht op mijn blog. Ik zal maar meteen opbiechten dat eerdere pogingen om te gaan bloggen niet altijd even succesvol waren. Meestal een post of vier en daarna stierf het een stille dood. Een positieve uitzondering was ons verhuisblog. Dat zat hem in het specifieke onderwerp en de afgebakende periode. Dat is een overeenkomst met dit blog: het gaat over de totstandkoming van mijn volgende boek en hoe dat een onwaarschijnlijk groot succes wordt. Ontdek met mij mee de literaire hit van 2011!

2 thoughts on “Dag wereld”

  1. Verrassend initiatief. Het begin is helder maar waar het uiteindelijk toe leidt is dat minder. Wellicht is dat bij het schrijven van een roman altijd het geval. De gekozen thematiek kan heel boeiend zijn en ik kijk dan ook met enige spanning uit naar het vervolg. Heel veel succes met dit initiatief !!

    1. Waar het toe leidt, moet zich inderdaad gaandeweg ontvouwen. Ik zit nu nog in de fase van de prille ideeën. Ik zie dat al het enige risico van dit blog, dat niet alle volgers doorzien wat de ontwikkeling of de opbouw van het schrijfproces is (en dus wat ze mogen verwachten). Aan mij de schone taak dat zichtbaar te maken.

Geef een reactie