Het houdt je van de straat

2014-12-27 09.55.03

Wie uitzicht heeft op een al te lege agenda attendeer ik graag op twee leuke activiteiten.

In samenwerking met Tati Nijmegen organiseer ik vanaf donderdag 2 april iedere maand een luchtige literaire avond onder de naam Lettervreters. Iedere eerste donderdag: zet het alvast in je agenda. De avond begint om 20.00 uur. De rode draad wordt gevormd door een quiz met literaire trivia vragen. Iedere avond schuiven één of meerdere gasten bij mij aan tafel aan voor een kort interview, eventueel een voordracht en om deel te namen aan het gesprek dat naar aanleiding van het quizzen ontstaat. Tati zit aan de Koolemans Beynenstraat 80, 6521 EW Nijmegen (tussen theater het Badhuis en de Limos Kazerne). De eerste avond is dichter en blogger (en nog veel meer) Jan Roelofs te gast.

We (dat is mijn echtgenoot en ik, samen met Theatergroep Augustus) hebben weer mee gedaan aan het 48 hour film project. Een trailer van onze korte film staat hier online. De première is tijdens het Go Short filmfestival in Lux-Nijmegen. Het hele festival is natuurlijk de moeite waard, maar overweeg in ieder geval Screening C, op vrijdag 10 april (22.00 uur). Daar zie je onze film op groot doek en heb je de kans je stem uit te brengen en ons aan de publieksprijs te helpen ;-). Vanaf maandag 13 april komt de hele film online.

Geef een reactie