De nagedachte

Voor de liefhebbers van korte verhalen: op website van Edge-Zero kan vanaf heden een prachtselectie aan genreverhalen van het afgelopen jaar. Onderstaande link leidt naar een verhaal van mijn hand: ‘De nagedachte’.

http://www.edge-zero.com/2016/de-nagedachte-frank-norbert-rieter/

Ik schreef het voor de Harland Awards 2015. Daar haalde het een 23ste plaats. Een mooi getal, maar het leidde nog niet tot publicatie. Nu wel, want bij Edge Zero selecteerde uit verhalen die in 2015 aan een wedstrijd deelnamen de beste inzendingen en publiceert de top 15. Er verschijnt een bundel op papier, een e-book en de verhalen worden dus ook online gepubliceerd.

Doel van de wedstrijd is wat mij betreft in de eerste plaats: gelezen worden. Edge Zero laat zien wat er aan kwaliteit in de Lage Landen geschreven wordt en een breder lezerspubliek verdient. Dus, je doet me een groot plezier als je het zou lezen, en waar mogelijke ‘liken’ en delen.

De fervente lezer wordt ook nog van harte uitgenodigd om zijn of haar stem te laten horen bij de organisatie. Stuur hen een email met daarin de top 3 en een paar regels toelichting waarom deze verhalen er uitspringen. slush@edge-zero.com

Geef een reactie