Ik wist niet dat mijn blog er zo mooi uit kon zien

Gisteravond had ik voor het eerst wat langer een iPad in handen. Ik zal maar meteen opbiechten dat ik bevooroordeeld was. Hoewel Apple mijn sympathie heeft als jarenlange, eenzame concurrent van het alom aanwezige Microsoft, vind ik hun producten meestel net niet wat ik wil hebben. Zo ook de iPad; het  leek me een onhandige kruising tussen een laptop en een mobiele telefoon.

Maar wat ziet alles er mooi uit op een iPad! Mijn blog wordt automatisch gepimpt en opnieuw vormgegeven tot een elektronisch koffietafelboek. Kopjes en foto’s lopen op smaakvolle wijze door elkaar. De verschillende blogs worden overzichtelijk op het kristalheldere scherm geschikt. Het ziet er betoverend mooi uit. Niet eerder realiseerde ik me zo sterk dat u niet altijd ziet wat ik zie. Misschien leest u mijn blog wel op een iPad, of op uw mobiele telefoon.

Ik tuur nu met enige ontwenningsverschijnselen naar mijn trouwe TFT-scherm. Mijn computer draait op Windows Vista. Als browser gebruik ik Chrome. Zo ziet het er ook best heel mooi uit, houd ik mezelf voor.

Geef een reactie