Home

Welkom op je site! Dit is je homepage, dat is wat de meeste bezoekers zullen zien als ze voor het eerst op je site komen.

Een homepagina sectie.

Dit is een voorbeeld van een homepage sectie. Homepage secties kunnen elke pagina zijn behalve de homepage zelf. Ook de pagina die je meest recente berichten toont kan een homepage sectie zijn.

Over ons

Je bent misschien wel een kunstenaar die zichzelf en zijn werk hier wil voorstellen of misschien heb je een bedrijf met een missie om te beschrijven.

Blog

Hallo wereld.

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen.

De nagedachte

Voor de liefhebbers van korte verhalen: op website van Edge-Zero kan vanaf heden een prachtselectie aan genreverhalen van het afgelopen jaar. Onderstaande link leidt naar een verhaal van mijn hand: ‘De nagedachte’. http://www.edge-zero.com/2016/de-nagedachte-frank-norbert-rieter/ Ik schreef het voor de Harland Awards 2015. Daar haalde het een 23ste plaats. Een mooi getal, maar het leidde nog niet …

Tien tips voor het jureren van de Harland Awards voor Verhalen

Het lijkt soms wel alsof schrijvers niets anders te doen hebben dan elkaar te voorzien van al dan niet goede adviezen in de vorm van lijstjes met schrijftips. Lijstjes met tips voor juryleden van schrijfwedstrijden heb ik nog niet vaak gezien, terwijl de jurering van de volgende editie van de Harland Awards aanstonds van start …

Contact

Dit is een pagina met wat contactinformatie, zoals een adres en een telefoonnummer. Je kunt ook met behulp van een plugin een contact formulier toevoegen.